Snart på tur til Nepal

Bildet over tok jeg i 2012 fra toppen av Dharahara Tower i Katmandu. Tårnet ligger nå i ruiner etter jordskjelvet 25. april i år. Det var flere titalls turister som var i tårnet og døde da katastrofen inntraff.


Heisann.

Jeg skal være 5 uker i Nepal fra 31. august for å følge opp arbeidet vårt. Nå er det 1,5 år siden jeg var der sist og jeg er svært spent på hvordan det blir med tanke på alt som har skjedd i Nepal de siste månedene. Jeg er innstillt på både oppturer og smil, men også sterke inntrykk som det vil være vanskelig å ta inn over seg. Dette er første gang jeg drar dit alene, men menneskene jeg skal treffe har blitt min nepalske familie og jeg gleder meg stort til å se dem igjen. Du er velkommen til å følge turen min gjennom denne bloggen. Jeg lover å gi deg jevnlig oppdatering med bilder, film og tekst.

Ellen

2 Comments