Hun er verdifull og fortjener å forme sin egen fremtid.

Team Norge:
Ellen Sofie Øgaard

Ellen Sofie Øgaard

Grunnlegger og Daglig Leder

Ellen har Bachelor of Business Administration fra Handelshøyskolen BI og MSc in Corporate Environmental Management fra University of Surrey. Hun har tidligere jobbet som strategisk bærekraftsrådgiver i Pure Consulting, og er nå gründer av foodtech-startup'en FEEDup som skal automatisere middagsplanlegging for barnefamilier.

Vibeke Vatne

Vibeke Vatne

Leder for Partnerskap & Styremedlem

Vibeke har mastergrad i sosialantropologi fra School of Oriental and African Studies i London. Hun har jobbet i en årrekke for Norges Røde Kors, deriblant et år i Nepal som delegat. Når hun ikke reise rundt i verden med sin datter Ava, jobber hun med kommunikasjon og politisk påvirkning i Røde Kors eller med Wiild – et etisk kles- og smykkemerke.

Eivind Flateland

Eivind Flateland

Styreleder

Eivind er advokat og har lang erfaring med strategiutvikling og -prosesser. Til daglig jobber han som seniorrådgiver i strategiavdelingen i Statkraft. I tillegg har han gått på gründerskolen ved Universitetet i Oslo, har vært med i Antler og har et tydelig "gründermindset".

Kathrine Olsen Flåte

Kathrine Olsen Flåte

Styremedlem

Kathrine har bachelorgrad i både Sociology/Anthropology og Public Communication med fokus på journalistikk fra USA, og tok master i internasjonale utviklingsstudier ved NMBU og skrev masteoppgave om menneskehandel i Nepal. Hun er gründer av og redaktør i magazinet Flyt Frem - som er for og av unge mennesker, ved siden av å være rådgiver i Forandringsfabrikken. Hun har jobbet mye med organisasjonsliv og aktivisme, har bodd flere år i blant annet Nepal og India, og er ikke minst gift med en nepaleser.

Miyabi Holm

Miyabi Holm

Partner

Miyabi er fra Sverige, har MSc i Media Management fra Royal Institute of Technology i Stockholm og har studert internasjonal markedsføring ved Harvard University i Boston. Hun er grunnlegger av Bahini (som betyr lillesøster på nepali), som selger Fair Trade skjerf i bambus, produsert i Nepal, og gir mesteparten av sitt overskudd til She=precious. Du kan kjøpe sjerfene på www.mybahini.com. Bruk hashtaggen #mybahini for å hjelpe henne med å spre bevissthet for å gi enda flere jenter muligheter og makt over eget liv.

Jay Jallow

Jay Jallow

Partnerskapsmedarbeider

Jay er en gambier som har vokst opp i Stockholm, Sverige. Hun studerer til å bli interiørdesigner med hovedfokus på bærekraft. I oppveksten opplevde og så hun mye urettferdighet, og har fra ung alder ønsket å være en del av en organisasjon som fokuserer på å hjelpe unge jenter og kvinner.

Anaïs Emilia Krogh

Anaïs Emilia Krogh

Digital Markedsfører

Anaïs har snart fullført bachelorgrad i Markedsføringsledelse fra Handelshøyskolen BI. I dag er hun butikksjef i godteributikken Dropsen som har godteri fra verden rundt. Hun ble med i She=precious fordi hun vil bidra til en positiv endring for unge kvinner!

Rebecca Wingquist

Rebecca Wingquist

Digital markedsfører

Rebecca Wingquist er født og oppvokst i Sverige, og har bodd i Norge de siste årene. Hun har akkurat fullført en bachelorgrad i PR & Kommunikasjon og ønsket å bli en del av She=precious for å være med å bidra til noe som hun synes er viktig synliggjøre.

Team Nepal:
Indira Ghale

Indira Ghale

Founder and head of Change Action Nepal

Indira leder og koordinerer arbeidet og oppfølgingen i Nepal. Hun har tidligere blant annet jobbet som lærer på videregående skole i ti år, syv år som journalist og har som menneskerettighetsaktivist jobbet i flere NGOer og etablert flere initiativ. Hun er leder i Change Action Nepal, som hun startet for å formalisere arbeidet med stipendprosjektet.

Shyra Karki

Shyra Karki

Program Coordinator

Shyra er en av de vi har gitt skolestipend til, og hun har igjennom det fullført en bachelor i Hotel Management. Hun har siden 2014 engasjert seg i arbeidet vårt, både som frivillig og i de senere årene som ansatt i Change Action Nepal og har hatt en viktig rolle i å profesjonalisere administrasjon og strukturer. Hun koordinerer blant annet arbeidet med ulike interessenter og myndigheter, samt har ansvar for ulike oppgaver i den daglige driften.

Shanti Kunwar

Shanti Kunwar

Social Mobilizer

Shanti har en Management bachelor og ansvar for oppfølging av jentene vi støtter i Sindhupalchowk og Nuwakot. Hun følger opp familiene og skolene til jentene, bistår i stipenddistribusjonsprosessen og arrangerer jevnlig møter med ungdomsgruppene, slik at de som får stipend blir en del av et fellesskap der de støtter hverandre. I tillegg fasiliteter hun mødregrupper for mødrene deres.

Romila Ghale Yadav

Romila Ghale Yadav

Social Mobilizer Officer (Sponsorship Officer)

Romila har master i Sosiologi og har tidligere jobbet 5 år med stipendprogram i en annen NGO. Hun har ansvar for oppfølging av jentene vi støtter i Katmandu og Lalitpur. Hun følger opp familiene og skolene til jentene, bistår i stipenddistribusjonsprosessen, er ansvarlig for orienteringer og «awareness and empowerment trainings», og gjennomfører behovskartlegginger av jentene og familiene deres.

Jasmina Lama

Jasmina Lama

Social Mobilizer

Jasmina er ei av de vi har gitt skolegang til, og hun har Bachelor in Social work. Hun følger opp enkelte av jentene, samt familiene og skolene deres, bistår i stipenddistribusjonsprosessen, er ansvarlig for orienteringer og «awareness and empowerment trainings», organiserer samlinger for jentene og bistår Programkoordinatoren.

Maiya Nepali

Maiya Nepali

Board member

Les mer om hvordan vi startet opp:

Vår historie