HVEM ER VI

Ellen Sofie Øgaard, grunnlegger og daglig leder

Ellen har Bachelor of Business Administration fra Handelshøyskolen BI og MSc in Corporate Environmental Management fra University of Surrey. Til daglig jobber hun som bærekraftsrådgiver igjennom Pure Consulting og holder på å starte opp foodtech-selskapet EatUp som skal "nudge" forbrukere til å slutte å kaste mat.

Indira Ghale, grunnlegger og partner

Indira leder og koordinerer arbeidet og oppfølgingen i Nepal. Hun er selv fra Nepal og har blant annet tidligere jobbet ti år som lærer på videregående skole, syv år som journalist og har som menneskerettighetsaktivist jobbet i flere NGOer og etablert flere initiativ. Hun har startet og leder Change Action Nepal, som er vår hovedpartnerorganisasjon i Nepal.

Eivind Flateland, styreleder

Eivind er advokat og har lang erfaring med strategiutvikling og -prosesser. Til daglig jobber han som seniorrådgiver i strategiavdelingen i Statkraft. I tillegg har han gått på gründerskolen ved Universitetet i Oslo har et tydelig "gründermindset".

Kathrine Olsen Flåte, styremedlem

Kathrine har bachelorgrad i både Sociology/Anthropology og Public Communication med fokus på journalistikk fra USA, og tok master i internasjonale utviklingsstudier ved NMBU og skrev masteoppgave om menneskehandel i Nepal. Hun er gründer av og redaktør i magazinet Flyt Frem - som er for og av unge mennesker, ved siden av å være rådgiver i Forandringsfabrikken. Hun har jobbet mye med organisasjonsliv og aktivisme, har bodd flere år i blant annet Nepal og India, og er ikke minst gift med en nepaleser.

Miyabi Holm, partner

Miyabi er fra Sverige, har MSc i Media Management fra Royal Institute of Technology i Stockholm og har studert internasjonal markedsføring ved Harvard University i Boston. Hun er grunnlegger av skjerfmerket Bahini (som betyr lillesøster på nepali), som gir mesteparten av sitt overskudd til SHE=Precious. Du kan kjøpe sjerfene på www.mybahini.com. Bruk hashtaggen #mybahini for å hjelpe henne med å spre bevissthet for å gi enda flere jenter muligheter og makt over eget liv.

Marte Brennsæter, Team Precious

Marte jobber til daglig som sykepleier og har i flere år vært frivillig i SHE=Precious. Hun er rå på å holde foredrag og har i tillegg hjulpet til med andre praktiske ting.

Linda Elise Bakke, Team Precious

Linda jobber til daglig som lærer og har i flere år vært frivillig i SHE=Precious og har hjulpet til med diverse praktiske ting.

Jofrid Brennsæter, grunnlegger

Jofrid er en av grunnleggerne og har vært avgjørende i å bygge organisasjonen fra vi startet i 2012 frem til 2018, og har siden gått videre til andre engasjement.