Han har solgt 250 jenter til Indiske bordell – nå kan du støtte rettsaken

Menneskehandleren Sun Bahadur Tamang har solgt mer enn 250 nepalesiske jenter til indiske bordeller. Han har blitt stilt til retten før, men ble frikjent og kunne da fortsette å menneskehandle. Han er en innflytelsesrik mann og sitter i den nepalesiske kongressen.

Våre kollegaer i Nepal skal sammen med fem av de fornærmede, som har blitt solgt av han, gå til rettsak mot han. De trenger penger til advokater og vitnebeskyttelse for å skape rettferdighet for alle livene han har ødelagt.

Det er svært få menneskehandlere, både på verdensbasis og i Nepal, som blir rettsforfulgt og gjort ansvarlig for det de gjør. Denne lave risikoen gjør det attraktivt å drive med menneskehandel.

Vi invitere deg til å bli med å stille Sun Bahadur Tamang ansvarlig for sine handlinger og støtte rettsaken. Her er din mulighet til å bli med å være med å vise han og andre menneskehandlere at det får konsekvenser å selge mennesker.

Slik kan du bidra: 

  1. Gi penger og støtt rettsaken. Bruk Vipps: 11245 eller søk opp SHE=Precious, eller overfør til vårt kontonr.: 1503.36.84719. Merk med ‘rettsak’
  2. Spre informasjon. Fortell venner, kollegaer og bekjente om saken enten i person eller over sosiale medier slik at vi kan få enda mer økonomisk støtte til rettsaken.
Sammen gjør vi rettferdighet mulig!

Comments are closed