Her er 11 måter du kan engasjere deg i SHE=Precious på.

Bli med og hjelp flere jenter i Nepal fra menneskehandel til skolegang.

1. FORTELL. Fortell om SHE=Precious der du er; til venner, kollegaer, han i kassa på Kiwi, fotballaget, til medstudenter og familie.

2. GI. Mer penger gjør at flere jenter kan komme seg ut av prostitusjon.

3. VERV EN VENN. De aller fleste har råd til å avse 150kr/mnd, og det er overraskende lett å få folk engasjerte i SHE=Precious.

4. VÆR SOSIAL. Bruk ditt sosiale nettverk til å spre informasjon. Facebook, Twitter, Instagram, blogg – you name it. En enkel måte å spre informasjon slik at flere kan involvere seg. Gi oss en shout out på Instastory for eksempel. Bruk gjerne hashtaggen #hunerverdifull og tagg @shepreciousnepal (Instagram) eller SHE=Precious (Facebook).

5. INVITER VENNER HJEM TIL DEG PÅ SHE=PRECIOUS-KVELD. En strålende mulighet for å stå sammen med dine venner for noe som forandrer. Fortell om arbeidet. Brainstorm hvordan dere sammen kan bidra. Gjerne server noe snacks eller middag. Gi oss beskjed, så skal du få tilgang til promofilm, bilder og informasjon. Kanskje du klarer å samle inn penger til arbeidet, skaffer oss flere sponsorer eller får flere til å engasjere seg?

6. FORTELL OM SHE=PRECIOUS I EN FORSAMLING der du tror det kan være potensielle sponsorer eller du ser en mulighet til å spre informasjon om problematikken vi jobber med. Ta kontakt med oss, og vi kan vi bistå med promofilm, PowerPoint og mer info.

7. ARRANGER EN EVENT. Bruk anledningen til å stå opp for rettferdighet og saml inn midler til SHE=Precious. Det kan være alt fra vaffeltorsdag, bursdag, klesbyttedag eller intimkonsert – bruk fantasien!

8. VÆR KREATIV. Pant flasker, isbad, selg kaker, vær gatemusikant, arranger garasjesalg, lær bort dine Excel-skills eller dansemoves – eller bruk dine talenter på helt andre måter for å skape oppmerksomhet og/eller inntekter til SHE=Precious. Gjør det gjerne sammen med noen venner så det blir ekstra gøy.

9. INVITER EN AV OSS TIL Å KOMME OG SNAKKE. Vi kommer gjerne og forteller om SHE=Precious, ta kontakt for nærmere avtale.

10. GI OSS INNSPILL. Hvordan kan vi forbedre oss? Hvordan kan vi kommunisere mer effektivt. Send oss en PM eller epost med dine innspill – info@sheisprecious.no.

11. BLI EN DEL AV VÅRT COMMUNITY. Meld deg inn i Facebookgruppa SHE=Precious Community (Link) og kom med forslag, inspirer andre, bli inspirert og del dine stunts og bidrag.