She=precious + din bedrift = verdifullt

Partnerskap

Vår visjon er et Nepal der alle jenter har tilgang til utdanning og er trygge mot menneskehandel.

Vi gjør dette ved å gi utdanningsstøtte til jenter; spre kunnskap og mobilisere samfunn i kampen mot menneskehandel og ved å styrke jenters posisjon i Nepal slik at de får mulighet til å skape sitt eget liv – på egne premisser.

Menneskehandel er et komplekst problem og vi samarbeider med lokale organisasjoner og i noen tilfeller også med myndigheter for å rette hjelpen dit den er mest nødvendig.

Ved å støtte vårt arbeid kan du og din bedrift forandre livet til mange mennesker. Vi har ulike pakkeløsninger, slik at vi best kan finne et samarbeid som passer for din bedrift. Vi ser stadig etter nye partnerskap med små og mellomstore bedrifter som deler vårt verdigrunnlag og som vil være med på laget.

Slik kan din bedrift bidra:

Sponsorpakke

Din bedrift kan støtte arbeidet vårt ved å gi et valgfritt månedlig beløp: 2000-20.000,-.

Gave

Vi setter pris på alle bidrag og alle gaver. Her kan du velge å gi et valgfritt engangsbeløp.

Dugnad

Styrk samarbeidet blant dine ansatte og gjør en aktivitet på din arbeidsplass, hvor overskuddet gis til She=precious.

Flere forslag

Kontakt oss for flere forslag til hvordan din bedrift kan støtte arbeidet vårt. Vi har flere!

10 grunner til at nettopp DIN bedrift skal inngå partnerskap med oss:

Vi er en liten frivillighetsdrevet organisasjon som utretter store ting for de jentene vi støtter med utdanning i Nepal.

Vi er ambisiøse og har stort hjerte for Nepal og for de menneskene som lever i områder med stor grad av sårbarhet for menneskehandel.

Vi tror på at vi er bedre sammen. Med gode bedriftspartnere på laget kan vi lære av og motivere hverandre.

Vi elsker å inngå partnerskap der vi spiller hverandre gode. Vi er stadig i utvikling og på jakt etter de beste måtene å organisere vårt arbeid.

Vi legger ingen bånd eller restriksjoner på våre samarbeid så lenge vi er enig om målet, verdiene og vi gir hverandre forutsigbarhet.

Vi lar dere være tett på det arbeidet vi gjør – om dere vil! Noen av våre partnere vil kun gi og motta nyhetsbrev, mens andre vil ha noen flere møteplasser. Hva med en lunsj med mening en gang i halvåret der vi forteller historier fra prosjektet i Nepal kanskje? Dette avtaler vi sammen.

Vi tenker langsiktig og er opptatt av de store, lange linjene i våre partnerskap. Altså, dere kan gi et engangsbeløp – det er alltid velkomment. Og med faste beløp kan vi skalere arbeidet vårt sakte, men sikkert i Nepal for å dekke det store behovet vi ser.

Vi setter tillit høyt. At dere stoler på at pengene går til formålet er nøkkelen til et vellykket partnerskap, og også kjernen av alt vi gjør.

Hver bedrift har sine egne styrker og kjernekompetanse. Kjernekompetansen din kan være markedsføring, budsjettering eller foto – kunnskap er også valuta.

Det er skikkelig motiverende å få være med på å gjøre verden litt bedre.

Kontakt Vibeke for en uforpliktende samtale om partnerskap. Vi er en liten organisasjon, som gjør et vi er veldig fleksible, og sammen finner vi en løsning som passer akkurat for din bedrift.

 

Vibeke Vatne, Leder for partnerskap
Epost: vibeke@sheisprecious.no
Telefon: 45272289